Search
Close this search box.

IZVJEŠĆE POLICIJE Jedan muškarac s 2,82 promila alkohola u krvi sletio automobilom s kolnika a kod druge dvojice pronađena marihuana!

Pod utjecajem alkohola od 2,82 promila upravljao vozilom pa sletio s kolnika

U subotu 15. lipnja 2024. oko 14.50 sati između mjesta Velika i Trenkovo, 44-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,82 promila upravljao osobnim automobilom, sletio je s kolnika na poljoprivrednu površinu gdje je nastavio vožnju te udario u odvodni kanal. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Završje u Ulici Zvonka Brkića.
 
Kod dvojice pronađena marihuana

U subotu 15. lipnja 2024. oko 23.50 sati na području grada Požege, policijski službenici su kod 36-godišnjaka pronašli manju količinu marihuane.

U nedjelju 16. lipnja 2024. oko 1.10 sati također na području grada Požege kod 18-godišnjaka je pronađena manja količina marihuane.

Protiv 18-godišnjaka i 36-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano