Search
Close this search box.

JEDINSTVENI U HRVATSKOJ Suradnja Fakulteta turizma sa Sveučilištem Lagos iz Nigerije

Na temeljima prethodnih zajedničkih publikacija sa profesorom Ezendu Ariwom i potpisanog sporazuma započeo je Erasmus KA171 projekt sa University of Lagos Busines School iz Nigerije, u okviru kojega su na partnerskoj instituciji na razmjeni sudjelovali Erasmus koordinator Marko Šostar, prodekan za razvoj i poslovanje Berislav Andrlić i vanjski suradnik Mario Hak.

Tijekom boravka nastavnici su održali predstavljanje Sveučilišta Osijek i fakultetskih studijskih programa te prezentacije iz područja marketinga, menadžmenta i turizma.
Tijekom boravka bila je je upriličena i ARUA (African Research University Alliance) konferencija na temu Transformacija visokog obrazovanja u Africi, tijekom koje su predstavnici Fakulteta turizma i ruralnog razvoja aktivno sudjelovali. Domaćini organiziranog tjedna učenja su bili rektorica Folasade Ogunsola, dekan Simeon Ifere i profesor Abraham Osinubi. Turistički razgled grada Lagosa i okolice je organizirao administrator Gbenga Adefarafakan. U okviru projekta odobren je i dolazak nigerijskih profesora u Požegu koji se očekuje tijekom 2024. godine.
Izvor: Fakultet turizma

 

Vezano
Vezano