Search
Close this search box.

JK SLAVONAC Na natjecanju u Mađarskoj osvojene četiri medalje

Dana 13. ožujka u Jerši (neposredno uz Budimpeštu), u organizaciji judo kluba Budaörs održan je 11. Budaörs kup na kojemu se okupilo 392 natjecatelj iz 47 klubova i 5 zemalja. Judo klub Slavonac predstavljalo je 6 natjecatelja koji su odmjerili svoje snage s novim protivnicima koje do sad nisu imali priliku sretati na borilištima.

Ella Lukas i Ivona Švajda su se borile u istoj kategoriji i nakon što su obje ostvarile dvije pobjede zajedno su se našle u finalu u kojemu je ovaj put presudilo iskustvo pa je Ivona pobjedom osvojila zlato, a Ella srebro što su one proslavile čvrstim zagrljajem nakon odrađene borbe.
U uzrasu 2008. i 2009. godišta imali smo također 2 predstavnice. Tena Trtanj se kroz odlične borbe izborila za srebrnu medalju i pokazala visoku razinu svojih borilačkih sposobnosti. Lana Knaus je nakon 3 pobjede i jednog poraza donijela klubu brončano odličje i pokazala kako prvotni poraz, zbog nedostatka sreće a ne sposobnosti, ne smije utjecati na pribranost u borbama.


Muški dio ekipe, kojeg su činili Filip Matošić i Matej Kukić, odradio je odlične borbe ali u jakoj konkurenciji nisu uspjeli doći do odličja. Čestitke svim judašima što su nakon duge pauze, a i puta koji su prešli, predstavili svoj klub u pravom svjetlu, te zahvala roditeljima koji su omogućili djeci odlazak na ovo natjecanje i onima koji su im bili pratnja i podrška.

Pred svim judašima JK Slavonac je još puno turnira, upoznavanja novih mjesta i protivnika što smo svi jedva dočekali nakon jako duge pauze koju nam je nametnula epidemiloška situacija.
Trener Robert Garc

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici