Search
Close this search box.

JUČER I NOĆAS Gorio osobni automobil, kod 22-godišnjaka pronađena marihuana a 26-godišnjak vrijeđao policijske službenike!

Protekla 24 sata bila su relativno mirna i policija je izvijestila o samo tri događaja.

Požar na osobnom automobilu
Do požara je došlo uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama
U subotu 12. veljače 2022. oko 9.50 sati u Ulici Ljudevita Gaja u Pleternici, uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama došlo je do požara na osobnom automobilu marke „Lada“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 25-godišnjak. Materijalna šteta se cijeni na oko 5.000,00 kuna.

Kod 22-godišnjaka pronađena marihuana
Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog
U subotu 12. veljače 2022. oko 14.15 sati na području grada Požege, policijski službenici su kod 22-godišnjaka pronašli marihuanu zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Omalovažavao i vrijeđao policijske službenike
26-godišnjak je bio pod utjecajem alkohola od 0,54 promila
U nedjelju 13. veljače 2022. oko 0.20 sati u Požegi u Ulici Pale Ivana Pavla II, 26-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 0,54 promila prilikom postupao vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. 26-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda  u Požegi, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Vezano
Vezano