Najčitanije

 • Fotogalerije

  JUČER POSLIJEPODNE U Požegi ukraden automobil, danas uhićen muškarac pronađen u tom automobilu!

  Otuđen osobni automobil

  U petak 18. studenoga 2022. u poslijepodnevnim satima u Požegi u Ulici Filipa Potrebice, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio osobni automobil marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 74-godišnjaka.

  Nadalje, u subotu 19. studenoga 2022. iza ponoći na području PU brodsko-posavske,  policijski službenici su u prometu zatekli 48-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,60 promila upravljao otuđenim vozilom. 48-godišnjak je uhićen i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

  Ugrožavao promet – odbio alkotest
  U petak 18. studenoga 2022. oko 22.45 sati u Požegi u Ulici Vjekoslava Babukića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Audi“, stranih registarskih oznaka, a kojim je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao 31-godišnjak.

  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 31-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
  Izvor: PU požeško-slavonske

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije