Search
Close this search box.

JUČER Prijavljene krađa i prijevara

Prijavio krađu kosilice
U subotu 11. lipnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 65-godišnjak da mu je u vremenu od 8. lipnja do 10. lipnja 2022. u Požegi u Industrijskoj ulici u prostoru  autopraonice, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio motornu kosilicu.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Prijavio prijevaru
U subotu 11. lipnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 49-godišnjak s područja Pleternice da je u ožujku 2022. za potrebe svoje punice naručio i platio 20 metara drvne mase s nepoznatom osobom, dok je po njegovoj procjeni nepoznata osoba dovezla 12 metara te se smatra prevarenim.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Dragovoljna predaja i pronalazak eksplozivnih tvari
I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“

U subotu 11. lipnja 2022. na području Kutjeva, 62-godišnjak je prilikom čišćenja stare kuće i dvorišne zgrade pronašao zračni pištolj, kuburu, dvije ručne bombe i 30 komada streljiva. Istoga dana, u mjestu Korita 65-godišnjak je u šumi pronašao tromblonsku minu. Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

I dalje je u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano