Search
Close this search box.

JUČER U kafiću alkoholizirani muškarac napao 20-godišnjaka, ozlijeđen motociklist i požar na radnom stroju!

Požar na radnom stroju

U subotu 8. srpnja 2023. oko 7.30 sati u mjestu Livađani, uslijed kvara na električnim instalacijama došlo je do požara na radnom stroju, a kojim je upravljao 42-godišnji vlasnik. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 50 tisuća eura. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

U ugostiteljskom objektu narušavao javni red i mir

U subotu 8. srpnja 2023. oko 23.15 sati u Požegi u Mesničkoj ulici u ugostiteljskom objektu, 36-godišnjak je pod utjecajem alkohola tjelesno napao 20-godišnjaka.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 36-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 42-godišnji motociklist

U subotu 8. srpnja 2023. oko 14.05 sati u Požegi u Ulici Arslanovci, 42-godišnji vozač koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta nepropisnom brzinom upravljao motociklom, pretjecao je teretni automobil koji je započeo skretanje udesno na kolni ulaz i tom prilikom u kočenju prednjim lijevim bočnim dijelom motocikla naletio u prednju desnu bočnu stranu teretnog automobila, a kojim je upravljao 18-godišnjak.

Nadalje je utvrđeno da se 18-godišnjak nije kretao sredinom svoje prometne trake. U prometnoj nesreći 42-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 18-godišnjaku na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Jagodnjak.
 Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano