Search
Close this search box.

JUČER U POŽEGI U prometnoj nesreći ozlijeđen vozač mopeda

Nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću

U razdoblju od travnja 2022. do 3. srpnja 2023. na području Pakraca, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 33-godišnjaka i otuđio bicikl. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Upravljao motociklom pod utjecajem alkohola od 2,08 promila

U ponedjeljak 3. srpnja 2023. oko 23.20 sati u Požegi u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su u prometu zatekli 48-godišnjeg vozača koji je za vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola upravljao motociklom pod utjecajem alkohola od 2,08 promila. Također je utvrđeno da je motociklu istekla valjanost prometne dozvole i osiguranja.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 48-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policiju do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 43-godišnji vozač mopeda

U ponedjeljak 3. srpnja 2023. oko 8.40 sati u Požegi u Ulici dr. Franje Tuđmana, 30-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom i bila nepropisno parkirana, uključivala se u promet i tom prilikom omela  43-godišnjeg vozača mopeda koji je izgubio nadzor nad vozilom te pao na kolnik, dok kontakta između osobnog automobila i mopeda nije bilo. U prometnoj nesreći 43-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok protiv 30-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Mlinskoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio/ilustracija

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu