Search
Close this search box.

JUČER U POŽEGI U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Nepoznati počinitelj iz kuće otuđio novac

U ponedjeljak 10. lipnja 2024., policijskom službenicima je prijavila 70-godišnjakinja da joj je istoga dana nepoznati počinitelj (ili više njih) na području općine Jakšić iz kuće otuđio novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Pronašao i dragovoljno predao ručnu bombu

U ponedjeljak 10. lipnja 2024. u mjestu Novo Selo, anonimni građanin je prilikom čišćenja kuće pronašao i dragovoljno policijskim službenicima predao ručnu bombu.

Navedenu bombu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.
 
U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

U ponedjeljak 10. lipnja 2024. oko 13 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića, 66-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, skretao je ulijevo da se nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila kojim je upravljala 47-godišnjakinja u desni bočni dio vozila kojim je upravljao 66-godišnjak.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 17-godišnji putnik koji se nalazio u vozilu kojim je upravljala 47-godišnjakinja koja je također lakše ozlijeđena. Protiv 66-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano