Search
Close this search box.

JUČER U POŽEŠKOJ BOLNICI Aron je prva beba rođena u našoj županiji 2024. godine – roditelje darivali županica Jozić i gradonačelnik Glavić

Za obitelj Kaurić nova godina započela je s najljepšim mogućim vijestima, naime, stigao je maleni Aron koji je prvorođena beba na području Požeško-slavonske županije u 2024. godini. Maleni sugrađanin rođen je 1. siječnja 2024. godine u 14 sati i drugo je dijete majke Sanje i oca Davora.

 

Prvu bebu rođenu 2024. godine u Općoj županijskoj bolnici Požega darivali su županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić te gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić.
– Danas na Novu godinu rodila se i prva beba u Požeško-slavonskoj županiji, naš novi stanovnik Grada Požege. Roditeljima i malenom bratu iskrene čestitke, majci naravno želim brz oporavak, a bebi sretno i bezbrižno djetinjstvo  – istaknula je Jozić.
Doktor Domagoj Dokozić istaknuo je da je Aron težak 4560 grama i dug 56 centimetara te kako je porod prošao u redu. Također, istaknuo je kako je broj novorođenčadi u 2023. pratio broj od protekle godine uz nadu da će prvi porod prvoga dana nove godine biti početak povoljnijih trendova. 
Izvor: pszupanija.hr

 

Vezano
Vezano