Najčitanije

 • Fotogalerije

  JUČER U prometnoj nesreći teško ozlijeđene tri osobe

  Prijavila krađu automobila
  U subotu 17. rujna 2022. policijskim službenicima je prijavila 41-godišnjakinja da su joj dana 15. rujna 2022. u mjestu Poljanska, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz dvorišta otuđili osobni automobil marke „Volkswagen“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

  U prometnoj nesreći teško ozlijeđene tri osobe
  Dogodile su se dvije prometne nesreće

  U subotu 17. rujna 2022. oko 16.10 sati u mjestu Dragović, 43-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, kutinskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja izgubila je nadzor nad vozilom te prešla na suprotnu prometnu traku gdje je došlo do zanošenja vozila i slijetanja na travnatu površinu, potom dolazi do prevrtanja vozila na krov i udara zadnjeg dijela vozila u temelj kuće, nakon čega se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati i zaustavlja se u putnom kanalu.

  U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene 43-godišnja vozačica kao i dvije putnice starosti 16 i 18 godina. Protiv vozačice slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.“

  Dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije