Search
Close this search box.

JUČER U PROMETU Ozlijeđeno dvoje ljudi

Osumnjičeni za krađu stabala

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana starosti 43, 48 i 67 godina s područja Lipika koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo „Krađa“. Naime, osumnjičeni su u kolovozu 2022. u mjestu Brekinska posjekli i otuđili stabla u vlasništvu 63-godišnjaka.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Predao marihuanu

U srijedu 23. kolovoza 2023. oko 21.35 sati u Požegi u Županijskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 23-godišnjak, a koji je policijskim službenicima dragovoljno predao manju količinu marihuane.

Protiv 23-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Osobnim automobilom udario u pješakinju

U srijedu 23. kolovoza 2023. oko 10.15 sati u mjestu Velika na Trgu bana Josipa Jelačića, 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije zaustavio vozilo iako mu je na semaforu bilo crveno svijetlo te je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 38-godišnju pješakinju koja je započela prelaziti kolnik kada je za pješake na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo.

U prometnoj nesreći pješakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 20-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U sudaru dva osobna automobila lakše ozlijeđen 49-godišnjak

U srijedu 23. kolovoza 2023. oko 20.20 sati u mjestu Kaptol na Trgu Vilima Korajca, 55-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja nastavio je kretanje iako je na semaforu bilo upaljeno crveno svijetlo prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila kojim je upravljao 49-godišnjak, a koji je kroz raskrižje prošao u trenutku dok mu je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo.

U prometnoj nesreći 49-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok protiv 55-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano