Search
Close this search box.

JUDO KLUB „SLAVONAC” Pregršt medalja na međunarodnom turniru u Svetoj Nedelji – Ivona Švajda, uz zlatnu medalju, osvojila i statuu za najbolju natjecateljicu u uzrastu do 14 godina!

U organizaciji judo kluba Sakura, u Svetoj Nedelji održan je međunarodni turnir pod nazivom „ Sacura cup“ na kojemu se okupilo 623 natjecatelja iz 47 klubova.
Judo klub Slavonac predstavljalo je 7 natjecatelja. U uzrastu do 12 godina nastupila je Ema Blagojević te je nakon četiri pobjede i jednog poraza osvojila brončanu medalju. U istom uzrastu su se borili Filip Šutić i Bruno Bluha, Filip upisuje tri pobjede i jedan poraz i također osvaja brončanu medalju. Bruno Bluha u svom uzrastu odrađuje četiri odlične borbe iz kojih je izašao kao pobjednik te je osvojio zlatnu medalju i odlazi i u borbe u starijem uzrastu do 14 godina, upisuje tri pobjede i gubi finalnu borbu te osvaja srebrnu medalju. U uzrastu do 14 godina borili su se Iva Čančar, Rafael Ćosić, Ivona Švajda i Ivano Bošnjak. Iva Čančar je osvojila zlatnu medalju nakon odlične 2 borbe. Rafael Ćosić upisuje dvije pobjede i dva poraza i zauzima peto mjesto u poretku. Ivona Švajda se borila u najbrojnijoj kategoriji uzrasta, iz svih pet borbi izlazi kao pobjednica, osvaja zlatnu medalju i statuu za najbolju natjecateljicu u uzrastu do 14 godina. Ivano Bošnjak odrađuje odlične tri borbe i odlazi u finale u kojoj je sportska sreća presudila, te nakon poraza osvaja srebrnu medalju. Djevojčice do 14 godina su osvojile i pehar za treće mjesto u ekipnom poretku za taj uzrast. Nakon uspješnog dana na borilištima još smo stigli uživati i u programu obilježavanja dana Općine Čaglin, gdje su nas dočekali s pjesmom i čestitkama.
Izvor: JK SLAVONAC

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…