Search
Close this search box.

JUDO KLUB „SLAVONAC” Uspješan nastup na „Memorijalu Damir Milatović”

U Pisarovini je održan turnir pod nazivom „Memorijal Damir Milatović“ na kojemu se okupilo 437 natjecatelja iz 32 kluba. Judo klub Slavonac predstavljalo je 7 natjecatelja.
U uzrastu do 12 godina borile su se Ema Blagojević, Vanesa Zečević i Rafael Ćosić. Ema nakon prvog poraza ne dobiva priliku nastaviti natjecanje dok se Vanesa nakon 2 pobjede i 2 poraza plasirala na 5. mjesto. Rafael Ćosić nakon pobjede i poraza ulazi u borbu za treće mjesto, pobjeđuje i osvaja brončanu medalju.
U uzrastu do 14 godina borio se Filip Matošić, upisuje 2 pobjede, te gubi finalnu borbu i osvaja srebrnu medalju. Sljedeći na borilište izlazi uzrast do 16 godina u kojemu smo imali 3 predstavnika. Lana Knaus i Tena Trtanj našle su se u istoj težinskoj kategoriji, Lana nakon 3 pobjede uzima zlato, a Tena srebro nakon 2 pobjede i poraza u borbi protiv Lane. Matej Kukić se nakon ozljede i duge pauze ponovno vratio na borilište i odmah pokazao svoju snažnu volju i borbeni duh te nakon 2 pobjede i 1 poraza osvaja brončanu medalju.
Čestitke svim judašima i hvala ostalima koji su pratili njihove rezultate. Sedam judaša kluba sljedeći tjedan putuje na tri dana u Rimavsku Sobotu u Slovačkoj gdje će se održati 45. Grand Prix Rimavske Sobote za uzraste od 10 do 16 godina.

Izvor: JK SLAVONAC

 


Vezano
Vezano