Najčitanije

 • Fotogalerije

  KARATE-DO KLUB “POŽEGA” Članovi kluba bili su predstavnici Hrvatske na natjecanju u Skopju

  U Skopju je održano 47. Europsko WadoKai natjecanje na kojemu su predstavnici Hrvatske bili članovi Karate-do kluba Požega.
  Domaćin je bio Karate klub Cvetan Dimov uz podršku Karate saveza Makedonije.
  Natjecanje je trajalo od 12. do 13. studenog.
  Ovo je bilo drugo natjecanje u ovoj sezoni za članove našeg kluba-izjavio je trener Zdenko Oroz i redom pohvalio svoje natjecatelje, a to su bili: Ana Katić, Ivan Milković, Antun Puklavac, Marinero Vratarić.
  „Na ovom natjecanju konkurencija je bila iznimno jaka, uz to došlo je i do promjene sistema natjecanja, prvi dan smo radili borbe (kumite),a drugi dan je bilo natjecanje u katama, prije je bilo obrnuto. Imali smo nažalost i povreda nakon prvog dana što je bila otežavajuća okolnost za drugi natjecateljski dan, ali bitno je iskustvo koje smo stekli i što su neki članovi kluba osjetili kako to izgleda na natjecanjima na kojima se okupljaju najbolji iz Europe. Medalje nismo osvojili, četvrtfinale je bio najbolji uspjeh, ali kući smo se vratili oduševljeni Skopjem i još jednim novim iskustvom.
  Treninzi se nastavljaju redovito i lagano se pripremamo za naš seminar krajem godine i polaganje za učeničke i majstorske kategorije-KYU i DAN“.
  Karate do klub Požega svoje treninge ima u Požegi utorkom od 21 sat, subotom od 15 do 17 sati i nedjeljom od 10 do 12 sati u SD „Sokol“, te u Pleternici u školskoj sportskoj dvorani ponedjeljkom i petkom od 19 do 20 sati.

  Izvor: Karate-Do Klub “Požega”

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije