Search
Close this search box.

KATOLIČKA OSNOVNA ŠKOLA Obilježili 23.veljaču – Dan ružičastih majica

Učenici i učitelji Katoličke osnovne škole u Požegi obilježili su 23.veljaču – Dan ružičastih majica. Dio je to njihovog projekta „Rastimo zajedno i zdravo u dobru i vrlinama”. Evo što su o tome objavili na svojem facebook profilu.
– Od početka školske godine, zajedno s Katoličkom osnovnom školom u Novskoj, provodimo preventivni program “Rastimo zajedno i zdravo u dobru i vrlinama”.
Preventivne aktivnosti su usmjerene na stjecanje i razvoj životnih vještina i ljudskih vrlina kojima se podržava zdrav razvoj učenika, odnosno pomaže im se da prihvate sebe, nauče skrbiti o svom duhovnom, mentalnom i tjelesnom zdravlju, preuzmu odgovornost za vlastita ponašanja, nauče kako izabrati zdrav način života te održavanje pozitivnih odnosa s drugima.
Program se provodi edukacijama i radionicama iz područja socijalnih, emocionalnih, komunikacijskih vještina, razvoja vrlina, odabira zdravih stilova života tijekom cijele godine, a u veljači je naglasak stavljen na suzbijanje vršnjačkog nasilja. Razrednici su u svojim odjeljenjima proveli radionice, a obilježavanjem Dana ružičastih majica zaokružili smo ovu cjelinu preventivnog programa.

Izvor: Katolička osnovna škola

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi