Search
Close this search box.

KATOLIČKA OSNOVNA ŠKOLA Održan 7.Festival matematike „Vallis aurea mathematicorum” – sudjelovali učenici iz 6 županija!


U Katoličkoj osnovnoj školi u Požegi održan je 7. Festival matematike pod nazivom Vallis aurea mathematicorum – Zlatna dolina matematike. Ukupno preko 200 učenika iz 6 različitih županija natjecalo se u znanju iz matematike u 4 pojedinačne i 2 ekipne kategorije.
Posebno izdvajamo škole iz Slavonskog Broda, Osijeka, Bjelovara, Rokovaca i Andrijaševaca koji su po prvi puta sudjelovali na Festivalu. Od naših učenika pohvaljujemo Ivana Jurića koji je osvojio 1.mjesto u kategoriji petih razreda. Osim toga, za učenike je organizirano i mnogo drugih zanimljivih sadržaja. Radionice za učenike vodili su ravnatelj Frano Barišić i učiteljice Zrinka Bešlić i Ivana Đokić.
Za učenike je organizirana projekcija filma, kao i doručak i ručak. Mentori su imali edukaciju, a potom edukativno turistički sadržaj tijekom kojeg su posjetili Muzej bećarca u Pleternici i prostore vinarije Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi.
U organizaciji su sudjelovali svi djelatnici škole koje su predvodili učitelji matematike Martina Čolak i Josip Blagojević.

Izvor: Katolička osnovna škola

Vezano
Vezano