Search
Close this search box.

KATOLIČKA OSNOVNA ŠKOLA POŽEGA Učenici i djelatnici posjetili travnički Katolički školski centar

U sklopu projekta Sportom do zdravlja, tehnikom do zajedništva učenici Katoličke osnovne škole u Požegi, pod vodstvom ravnatelja Frane Barišića te profesora Ivane Đokić, Martine Čolak i Vjekoslava Marića, boravili su u KŠC “Petar Barbarić” u Travniku od 19. do 21. studenoga. Tamo su sudjelovali na nekoliko radionica iz tehničke kulture i robotike, a odigrali su i nogometnu utakmicu prigodom otvorenja novog igrališta s umjetnom travom koje je napravljeno sredstvima iz spomenutog projekta.

Osim KŠC-a, u kojemu su i spavali, posjetili su i travnički Zavičajni muzej i rodnu kuću poznatog književnika i nobelovcaIve Andrića te crkvu i kriptu crkve sv. Alojzija Gonzage u kojoj se nalaze posmrtni ostatci sluge Božjega Petra Barbarića. Posjetili su i spomen obilježje “Osmica” u Vitezu, koje je podignuto u spomen na osmero poginule dječice u Domovinskom ratu. Jedna od važnijih točaka posjeta bio je i prekrasni samostan sv. Franje Asiškog na Gučoj Gori, a poseban užitak bilo je i grudanje na Vlašiću.

Djelatnici i učenici Katoličke osnovne škole u Požegi od srca zahvaljuju domaćinima na čelu s ravnateljem vlč. Željkom Marićem, direktorom Antom Rajićem i ekonomom vlč. Josipom Dedićem. Posebno hvala i psihologu Antoniju Biliću, tajnici Kristini Dominović, pedagoginji Mariji Milanović, vjeroučiteljici Mariji Glavaš, svim nastavnicima te svim učenicima, internašima i sjemeništarcima koji su uvijek bili na usluzi.

Izvor: Katolička osnovna škola

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi