Search
Close this search box.

KAZNENA PRIJAVA ZA 49 -GODIŠNJAKA Krivotvorio je isprave!


Krivotvorenje isprave

U petak 11. kolovoza 2023. oko 18.20 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su u prometu zatekli 49-godišnjaka koji je upravljao neregistriranim osobnim automobilom. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se na osobnom automobilu nalaze nepripadajuće registarske pločice.

Protiv 49-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“ te prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

Prometna problematika

U petak 11. kolovoza 2023. oko 8.40 sati u blizini mjesta Radovanci, 33-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom, izlaskom iz nepreglednog zavoja ulijevo nije ostavio dovoljan razmak između svog vozila i vozila s kojim se mimoilazi. Tom prilikom došlo je do udara lijevog vanjskog zrcala vozila kojim je upravljao 33-godišnjak u lijevo vanjsko zrcalo teretnog automobila kojim je upravljao 39-godišnjak.

Navedenom 33-godišnjaku je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano