Search
Close this search box.

KAZNENA PRIJAVA ZA 56-GODIŠNJU ŽENU Lagala je policiji!

Osumnjičena za ovjeravanje neistinitog sadržaja

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakinjom s područja Čaglina koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Ovjeravanje neistinitog sadržaja“. Naime, utvrđeno je da je dana 4. veljače 2023. oko 4.55 sati u blizini mjesta Gradište u prometnoj nesreći kao vozač osobnog automobila sudjelovao 29-godišnjak, a ne osumnjičena koja je policijskim službenicima izjavila da je ona upravljala vozilom. Protiv 56-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

U utorak 8. kolovoza 2023. oko 17.30 sati u mjestu Vidovci u Vinogradskoj ulici u dvorištu, 39-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola verbalno i tjelesno je napao 19-godišnjaka.

Protiv 39-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
Pronalazak neeksplodiranog projektila

U utorak 8. kolovoza 2023. u šumskom dijelu u blizini mjesta Velika, pronađen je neeksplodirani projektil za višecijevni raketni sistem zaostao iz Domovinskog rata.

Navedeni projektil su na mjestu događaja uništili policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu.
 
Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U srijedu 9. kolovoza 2023. oko 1.10 sati u Pakracu u Ulici Aleja kestenova, policijski službenici su u prometu zatekli 38-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 2,23 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 38-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U utorak 8. kolovoza 2023. oko 14.25 sati u Požegi u Ulici Jagodnjak, 56-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,30 promila upravljao osobnim automobilom, prešao je na suprotnu prometnu traku i udario lijevim retrovizorom u lijevi retrovizor osobnog automobila kojim je upravljao 62-godišnjak.

Protiv 56-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano