Search
Close this search box.

KBK „BORAC” POŽEGA Oslični rezultati na Zabok Open-u: Cristiano, Kristijan i Glieb osvojili zlato!

Kickboxing klub Borac Požega nastupio je na Zabok Open 2024- internacionalnom kickboxing kupu s oko 400 natjecatelja. Tim Borca nastupio je ukupno sa 7 natjecatelja, dok su Kristijan Gojković i Ivona Novak nastupili u dvije discipline. Niz je otvorio Cristiano Lončarević u Point Fighting-u, koji je u polufinalu ekspresnom pobjedio krajem prve runde 10:0 (TKO), dok u finalu također pobjeđuje bez većih problema te osvaja zlato. Cristianu je ovo već drugi osvojeni turnir!

Sljedeći nastupa Kiril Vujasinović koji u polufinalu u startu uzima jasnu bodovnu prednost, međutim koncentracija popušta u drugoj rundi te biva zaustavljen u polufinalu, čime osigurava broncu. Roberto Vala je nastupio u apsolutnoj kategoriji mlađih kadeta, disciplina Kick Light, te mu također za dlaku izmiče finale i osvaja broncu. Prava zvijezda turnira bio je Kristijan, koji je prvo nastupio u Kick Light-u gdje u finalu pobjeđuje bodovnom razlikom i osvaja zlato. Također nastupa i u Point Fighting-u, gdje u četvrtfinalu i polufinalu pobjeđuje protivnike iz Omišlja i Gline, međutim u finalu ga zaustavlja iskusniji suparnik iz Omišlja te Kristijan osvaja srebro. Kristijan je tako imao ukupno 3 pobjede u 4 borbe.

Ivona Novak također nastupa u dvije discipline, Light Contact-u i Kick Light-u te podijeljenim odlukama sudaca u tijesnim borbama nažalost biva zaustavljena u finalima te osvaja dva srebra.

Glieb Starovoitov je još jednom potvrdio svoju superiornost na borilištu, koji je u finalu bez ikakvih problema savladao suparnika te osvaja zlato u Kick Light-u do -52kg. Zadnji nastup u toj disciplini imao je prošlog ljeta u -42kg, što je razlika od čak 10kg, ili 20%, međutim to ga nije niti malo omelo u naumu da uzme zlato.

Zadnji nastupa Ivano Đevlan, koji u polufinalu pobjeđuje bez problema, dok u finalu ubrzo nakon što je poveo dobiva diskvalifikaciju te tako ostaje bez plasmana. 

Ovo je bio zadnji turnir mlađim uzrastima u sezoni, te zadnji pripremi turnir za nadolazeća prvenstva, Europske i Svjetske kupove. Postajemo respektabilna ekipa čiji borci uživaju poštovanje na natjecanjima, što je dokaz kvalitetnog rada s mladim sportašima, i dokaz da se dobar sportski performans može razviti i u manjim sredinama.

Novi članovi su uvijek dobrodošli, slobodno se javite na mail, facebook/instagram stranicu, mobitel ili dođite jednostavno na trening! 

Izvor: KBK Borac

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…