Najčitanije

 • Fotogalerije

  KICKBOXING KLUB BORAC POŽEGA Osvojeno zlato, tri srebra i dvije bronce!

  Kickboxing klub Borac Požega se vraća s Internacionalnog kupa u Kutini sa zlatom, tri srebra i dvije bronce!

  Požeški borci nastupili su jučer na internacionalnom kupu Kutina Open 2022. Na turniru se borio 361 natjecatelj iz 5 država. Boje našeg grada branilo je 8 natjecatelja: Ivan Josipović, Ivano Đevlan, Robert Romanik, Glieb Starovoitov, Anastasiia Starovoitova, Ivano Gerstman, Leon Pardovicki i Dinko Iličić.

  U disciplini kick light u kategoriji mlađih kadeta -42 nastupio je naš najmlađi borac Glieb koji je dvije borbe završio prekidom te se okitio zlatom! Prvu borbu završava prekidom u čak 5. sekundi, što je zasigurno najbrža pobjeda na turniru!!

  Ivano G. i Ivano Đ. nastupili su po prvi put i pružili žestoke borbe, Đevlan je prošao prvo kolo te tijesno zaustavljen u borbi za zlato, dok je Gerstman zaustavljen u polufinalu. Anastasiia je osvojila dva srebra u kick light-u i light contact-u, a Leon, također debitant nažalost je poražen od strane puno iskusnijeg borca. Dinku i Ivanu se protivnici nisu pojavili na turniru i njih dvojica tako igrom slučaja ostaju bez borbe.U ringu je nastupio Robert, koji je u disciplini low kick osvojio broncu.

  Trener Babić poručuje da treninzi u klubu teku po planu, a Moslavac i Kutina predstavljaju uvodne turnire u natjecateljsku sezonu, i smatra da su ovo odlični rezultati. Broj natjecatelja u klubu progresivno raste iz mjeseca u mjesec, stvaramo snažan tim koji ima kapaciteta za osvajanje elitnih kickboxing natjecanja.

  Pozivamo ovim putem sve zainteresirane za kickboxing, poglavito mlade, da se što prije jave i krenu trenirati dok sezona nije odmakla, te postanu dio tima Borac!

  IZVOR: KBK Borac Požega

  Trener Matej- 0993317595
  Trener Ivan- 0996617605

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije