Search
Close this search box.

KICKBOXING KLUB „BORAC” POŽEGA Nastupili na internacionalnom kupu – Borna Soukup na prvom nastupu osvojio zlato u K-1! 


Tim Borca sastavljen od 9 natjecatelja i dva trenera nastupio je na Kutina Open kupu na kojem je sudjelovalo više od 700 natjecatelja iz 5 država. Prvi je nastupio Matej Babić u light contact-u, u finalu je diskutabilnim suđenjem deklasiran iako je bio dominantan te osvaja srebro. Zatim slijede (prvi) nastupi mlađih kadeta Borca. Kristijan Gojković koji se hrabro borio sa Mađarem koji je top 30 na WAKO ljestvici, na kraju osvaja broncu kao i Roberto Vala koji u apsolutnoj kategoriji dobiva “diva” za protivnika većeg za 30-40cm i težeg 20-ak kilograma, a nakon hrabre i srčane borbe dobio je gromoglasni pljesak cijele dvorane.
U K-1 nastupili su Robert Romanik koji na bodove gubi u polufinalu te osvaja broncu, i Borna Soukup koji je apsolutno iznenađenje Borca. Ovo mu je prvi nastup, a uspio je osvojiti zlato sa doninantnom pobjedom, i to u “najopasnijoj” kickboxing disciplini. Nakon njih slijede nastupi u starijih kadeta u kicklight-u, Ivone Novak, Ivana Đevlana, Leona Lončarevića i Ivana Kraljevića. Ivona i Ivan su u polufinalu tijesno zaustavljeni te osvajaju broncu, dok Ivano i Leon radi taktičkih grešaka gube u osmini finala te nažalost ostaju bez odličja ovaj put. 

 

.

Ovo je našem timu pripremni turnir za nadolazeća natjecanja od veće važnosti kao što su prvenstva te Europski i Svjetski kupovi. Ovaj put petero naših natjecatelja nastupilo je po prvi put, a već su na visokoj razini. Sada nastavljamo sa redovitim treninzima, natjecatelji od ove jeseni imaju svaki dan trening tako da kvaliteta natjecatelja kontinuirano raste. 

Izvor: Matej Babić

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega