Search
Close this search box.

KICKBOXING KLUB „BORAC” POŽEGA Održano polaganje za pojaseve

Održano je polaganje za pojaseve članovima KBK Borca Požega. Na polaganje je izašlo 24 člana, pred komisijom sastavljenom od trenera IV.(II.) DAN Mateja Babića, Ivana Josipovića, te VII.DAN Zlatka Sliška, inače predsjednika TK Gimnazija.

Od najmlađih članova bijeli pojas su tako položili Erik Vidović, Dora Tomo, Borna Rukavina, Matej Kormanjec i Ivano Ivanović, te žuti pojas Ante Matijević, Mark Vidović, Erik Tomo, David Samardžić i Kiril Vujasinović. Nadalje, zeleni pojas položili su Cristiano Lončarević, Mateo Grubišić, Roberto Vala, Sven Gajić, Luka Hećimović, Olja Kukić i Kristina Vala. Narandžasti pojasevi su postali Kristijan Gojković i Ivan Kraljević, a crveni Ivona Novak i Marko Nikšić.

Glavne zvijezde bili su Ivano Đevlan koji je strahovito napredovao u protekloj godini- položio za ljubičasti, te Glieb, naš prvak Hrvatske i donedavno Svijeta koji je položio za crni pojas IV.DAN. Na kraju je u znak časti uručen i crni pojas IV.DAN Zlatku Slišku za posebne zasluge u pomoći pri razvoju kluba i kickboxing-a u Požegi.

KBK Borac Požega ovom prilikom želi Svima sretan i blagoslovljen Božić!

Izvor: KBK Borac

Photo: Matija Katić

Vezano
Vezano