Search
Close this search box.

KICKBOXING KLUB POŽEGA Otvorili novu dvoranu!


Rastući interes za kickboxing-om u Požegi, kao i vrhunski natjecateljski rezultati protekle sezone dali su nam motivaciju za otvaranjem još jednog prostora za vježbu. Nova dvorana nalazi se također u centru grada, na adresi Vjekoslava Babukića 19, a primarno je namijenjena mlađim uzrastima i natjecateljima, ali i svim članovima kluba. Prilagođena je posebno za potrebe kickboxing-a, što će natjecateljskom timu omogućiti znatno brži razvoj, napredak i rezultatski uspjeh. Za mlađe uzraste zadužen je trener 2.DAN Matej Babić, mag.cin., apsolvent doktorskog studija, aktuelni viceprvak Europe u Full Contact-u, te Hrvatske u Full Contact-u i ITF taekwondo-u. Pristup je prije svega profesionalan te kvalitetno osmišljen pedagoški i metodički. Radi se po WAKO natjecateljskom programu, s naglaskom na cijelokupan razvoj tjelesnih i psiholoških sposobnosti. Mlađim uzrastima su prilagođene “light-contact” discipline gdje se ne udara punom snagom, već je naglasak na brzini, spretnosti i preciznosti. Također, dobro su zaštićeni kacigama s vizirima, rukavicama, štitnicima na rukama i nogama što minimizira mogućnost bilo kakve ozljede.
U ponedjeljak smo krenuli sa treninzima svih grupa, pa su tako “klinci” po prvi puta ušli u našu kickboxing priču. U novootvorenoj dvorani za sada je raspored: 
Djeca (5-8 godina) 18:00h ponedjeljak/srijeda/petak
Mlađi kadeti (8-12 godina) 19:00h ponedjeljak/srijeda/petak

Upisi su u tijeku, javiti se treneru Mateju na broj 0993317595, ili jednostavno doći na trening. U grupi Djeca ostalo je još mjesta, dok su Mlađi kadeti već skoro popunjeni. Broj je ograničen na 10 djece po grupi kako bismo održali visoku razinu i individualizirani pristup tijekom trenažnih procesa. Nastavili smo i sa standardnim grupama u SD Tomislav Pirc 1.kat, u terminima 20:30h ponedjeljkom, srijedom I petkom, gdje su dobrodošli svi od +13 godina, broj nije ograničen, također upisi su u tijeku.

Izvor: KBK

Vezano
Vezano