Search
Close this search box.

KOMUNALAC POŽEGA D.O.O. Nabavljena nova vozila i oprema

Komunalac Požega nastavlja s obnavljanjem voznog parka i opreme neophodne za obavljanje svojih djelatnosti, prvenstveno u području gospodarenja otpadom.
Vozni park Komunalca bogatiji je za novo komunalno vozilo-navlakač kontejnera s dizalicom i rolo prikolicu za prijevoz rolo kontejnera i mobilnih reciklažnih dvorišta. Za održavanje zelenih površina kupljena je kosilica i komunalni usisavač.
Sredstva za nabavu vozila i opreme je osigurao Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom s kojim je Komunalac u veljači potpisao Ugovor o dodjeli sredstava vrijedan 423.626,93 EUR. Od početka provedbe projekta nabavljeno je kombi vozilo, dva preskontejnera od 10m3 i 61 košarica za otpad.
ZOSI sredstava namijenjena su zapošljavanju i održavanju zaposlenosti osoba s invaliditetom u integrativnoj radionici kroz nabavu novih tehnologija i opreme, te izgradnju ili širenje (uključujući i obnovu) poslovnog prostora. Integrativna radna jedinica, osnovana u sklopu Komunalca Požega d.o.o., trenutačno zapošljava 23 osobe s invaliditetom te stručnu osobu koja im pomaže u svakodnevnom obavljanju radnih zadataka.
Izvor: Komunalac Požega/Grad Požega

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega