Search
Close this search box.

KONJIČKI KLUB PLETERNICA Prvi Dan otvorenih vrata udruge bio je pun pogodak – zabavili se i mladi i stari!

Dan otvorenih vrata neke udruge nije novost no, Dan otvorenih vrata Konjičkog kluba Pleternica jest. Do sada nikad nije organiziran a i mjesto okupljanja nije bilo tipično – u klupskim prostorijama ili na nekom štandu nego – na hipodromu! Građani su pozvani da dođu uživati u besplatnim jelima s roštilja, družiti se ali i provozati.
– Organizirali smo Dane otvorenih vrata kako bismo našim sugrađanima približili ovaj sport i ono što organiziramo a to je turnir koji će se održati od 26. do 30.lipnja. Ovaj dan smo zamislili na način da se svi koji žele provezu s kočijama kroz prepreke i tako osjete što i vozači i njihovi suvozači kad na natjecanju prolaze kroz prepreke. Kočije će voziti naši članovi Stjepan Matijević, Vinko Katić i Matej Bello a došli su i kolege iz kluba Nexe Feričanci, vozač je Dario Dorušek – kazala je predsjednica Kluba Marija Buće.
Mogućnost da se provezu kočijom iskoristili su mnogi, pa i najmlađi – naravno, uz pratnju starijih. Drugi su pak, uživali u slasnim zalogajima i ‘čašici razgovora’. Uglavnom, svi su se dobro zabavili a organizatori su obećali – bit će ovo tradicija.

Kažimo na kraju i kako Klub ima 25 članova koji već dugo marljivo rade na pripremi turnira koji će se, kako je već rečeno, održati krajem lipnja.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu