Search
Close this search box.

KORONAVIRUS U županiji imamo 111 novozaraženih osoba – idućih dana cijepljenje će biti na četiri lokacije

– U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 1643 slučajeva zaraze korona virusom (COVID-19), 13 osoba je hospitalizirano, 1630 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se nalazi 284 osobe, a ukupno je testirano 92796 osoba. Na posljednjem testiranju obrađeno je 373 uzoraka, od kojih je 111 pozitivnih. Tijekom dana će se nastaviti s testiranjem kontakata zaraženih osoba kao i svih suspektnih osoba – objavio je županijski Stožer civilne zaštite.

JAVNI POZIV ZA CIJEPLJENJE PROTIV BOLESTI COVID-19
Zavod za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije poziva sve zainteresirane stanovnike Požeškoslavonske županije na cijepljenje protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja. Cijepljenje se provodi cjepivom proizvođača Moderna, Janssen i Pfizer. Na cijepljenje je potrebno ponijeti zdravstvenu i osobnu iskaznicu.
Cijepljenje će sutra, 2.veljače biti u Požegi, u četvrtak u Pakracu, petak je rezerviran za Čaglin a subota za cijepljenje u Pleternici. Kao i do sada, građani trebaju doći u sportske dvorane od 9 sati. Cijepljenje će u Požegi trajati do 13 sati a u ostalim naseljima do 12 sati.

Tekst: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi