Search
Close this search box.

KORONAVIRUS Zaraza se ubrzano širi i trenutno imamo 834 aktivna slučaja! Studenti Veleučilišta prelaze na online nastavu!

Zaraza koronavirusom i dalje se širi našom županijom. – U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 834 slučajeva zaraze korona virusom (COVID-19), 23 osoba je hospitalizirano, 811 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji. U samoizolaciji se nalazi 330 osoba, a ukupno je testirano 86839 osoba. Na posljednjem testiranju obrađeno je 402 uzorka, od kojih je 198 pozitivnih. Tijekom dana će se nastaviti s testiranjem kontakata zaraženih osoba kao i svih suspektnih osoba – objavio je jutros županijski Stožer civilne zaštite.
Zbog koronavirusa studenti u Požegi će na online nastavu. Evo što je objavljeno na internetskoj stranici Veleučilišta:

– Poštovane studentice i studenti,
Zbog povećanog opreza značajnijeg širenja COVID infekcije, u slijedećem tjednu (17.01.22 – 24.01.22.), na Veleučilištu će biti organizirana ONLINE nastava na svim studijskim programima.
Vaši nastavnici će Vas o dodatnim pojedinostima izvijestiti putem Merlina te Vas molimo da se pridržavate naputaka i u što većem broju prisustvujete online nastavnom procesu.

Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…