Search
Close this search box.

KRAĐE BAGREMA Prijavljena tri slučaja, policija traga za lopovima!

U današnjem izvješću policije spominju se čak tri slučaja krađe bagremovog drveta!

Prijavljene tri krađe
U razdoblju od 1. veljače do 10. ožujka 2022. u blizini mjesta Ugarci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio preko deset stabala bagrema i graba u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.
Također od 1. do 9. ožujka 2022. u Požegi u blizini Ulice Đure Basaričeka, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio preko deset stabala bagrema i topole u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.
Nadalje, u utorak 22. ožujka 2022. policijskim službenicima je prijavila 78-godišnjakinja da joj je u razdoblju od 19. do 22. ožujka 2022. u šumskom dijelu u blizini mjesta Frkljevci, nepoznati počinitelj (ili više njih) posjekao i otuđio preko pet stabala bagrema.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Kod 29-godišnjaka pronađena marihuana
U utorak 22. ožujka 2022. oko 19.45 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 29-godišnjak i koji je policijskim službenicima dragovoljno predao cannabis marihuanu. Protiv 29-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Dragovoljna predaja u Pakracu
U utorak 22. ožujka 2022. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima predao ručno rađenu kuburu. Koju su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policija do uništenja.

Spaljivali na otvorenom prostoru pa izazvali požare
U utorak 22. ožujka 2022. oko 11.30 sati u mjestu Šeovica u Omanovačkoj ulici, 67-godišnjakinja je na neobrađenoj površini spaljivala smeće, a da nije poduzela mjere da se požar ne proširi uslijed čega se požar nekontrolirano proširio te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.
Istoga dana, u isto vrijeme u mjestu Zagrađe, 70-godišnjak je palio suhu travu i nisko raslinje te se vatra uslijed vjetra počela nekontrolirano širiti na susjedne parcele prilikom čega je izgorjela suha trava i nisko raslinje.
Protiv oboje počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.

Vezano
Vezano