Najčitanije

 • Fotogalerije

  KRAĐE Jedan ‘pokupio’ šumsku prikolicu drugi stabla u vlasništvu Hrvatskih šuma

  Dovršeno kriminalističko istraživanje
  Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kutjeva kojeg se sumnjiči da je u vremenu od 30. rujna do 10. listopada 2022. u šumskom dijelu u blizini mjesta Bektež otuđio šumsku prikolicu u vlasništvu 38-godišnjaka.
  Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

  Iz šume otuđena stabla
  U razdoblju od 15. rujna do 24. listopada 2022. u šumskom dijelu u blizini mjesta Bektež, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio više stabala u vlasništvu „Hrvatski šuma“.
  Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

  Pod utjecajem alkohola narušavala javni red i mir
  U ponedjeljak 24. listopada 2022. oko 20.30 sati u Požegi u Njemačkoj ulici u stambenoj zgradi, 33-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola od 1,79 promila vikala i galamila po stanu te na taj način remetila javni red i mir.
  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjakinja je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

  Dragovoljno predao topnički projektil
  U ponedjeljak 24. listopada 2022. u mjestu Donji Čaglič, 41-godišnjak je prilikom obavljanja poljoprivrednih radova pronašao i policijskim službenicima dragovoljno predao topnički projektil. Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

  Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,28 promila
  U ponedjeljak 24. listopada 2022. oko 11.45 sati u mjestu Bektež, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, đakovačkih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,28 promila upravljao 56-godišnjak.
  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 56-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: pixnio

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije