Search
Close this search box.

KRAĐE U jednom naselju provaljeno u obiteljsku kuću, u drugom ‘zamračene’ košnice s medom!

Provaljeno u kuću
U razdoblju od 29. listopada 2021. do 24. svibnja 2022. u mjestu Kamenska, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 74-godišnjakinje i otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Nepoznati počinitelj otuđio košnice
U razdoblju 22./23. svibnja 2022. u blizini mjesta Vetovo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je s imanja otuđio više košnica u kojima se nalazio med, a u vlasništvu 45-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Spaljivala travu pa izazvala požar
U utorak 24. svibnja 2022. oko 9 sati u mjestu Kusonje u Domobranskoj ulici, 63-godišnjakinja je spaljivala suhu travu, a da nije poduzela potrebne mjere i radnje kako ne bi izazvala požar uslijed čega se vatra proširila na dvorište u vlasništvu 65-godišnjakinje prilikom čega je izgorjela suha trava i stara drvarnica. Protiv 63-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.

Pronašao ručnu bombu
U utorak 24. svibnja 2022. oko 18 sati ispod mosta u mjestu Kuzmica, 73-godišnjak je pronašao odbačenu ručnu bombu M-52. Navedena bomba je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano