Search
Close this search box.

KUĆNI LJUBIMCI Tužna priča Švrčke i Lile – može li im tko vratiti dom?

Kujice Švrćka i Lila nedavno su, iznenada i posve neočekivano ostale bez svoje vlasnice. Nalaze se u prihvatilištu u Bučju. Švrćka je mješanac, niskog rasta i kratke dlake, bijelo-crna. Teška je 9 kg i stara 10 godina, vesela i umiljata. Lila je mješanac, niskog rasta i kratke svijetlo smeđe dlake. Teška je 5 kg a stara 9 i pol godina. Razigrana je, vesela i umiljata.
Tražimo dobre ljude koji bi im mogli pružiti novi dom. Dom, brigu i ljubav poput onih kakve su imale kod svoje bivše vlasnice. Njihova vlasnica je bila učiteljica Željka Zekić. Ovu molbu upućuje Irena Ivetić, prijateljica i kolegica gospođe Željke. Gđa Irena živi u stanu, sama, i često putuje te ih zbog toga ne može uzeti. Ali puno je ljudi koji su poznavali gđu Željku, puno je njenih bivših učenika. Vjerujemo da je među njima osoba dobre duše koja bi mogla udomiti Švrćku i Lilu, 
ili barem jednu od njih. Takvu osobu / osobe molimo da se javi / jave prihvatilištu u Bučju na telefone 034 / 411 019 ili 099 / 44 11 019.

 

Udomitelja / udomitelje učiteljica Irena Ivetić željela bi osobno upoznati. 
Pronaći udomitelje za Švrćku i Lilu, to je najviše što sada može učiniti za svoju prijateljicu, pokojnu gđu Željku Zekić.

Izvor: D.O.

Vezano
Vezano