Search
Close this search box.

KULTURNO LJETO U KUTJEVU Izlet HPD Vidim

U sklopu Kulturnog ljeta u Kutjevu HPD Vidim je organizirao izlet. Nažalost, tijekom tog dana nije bilo mnogo građana Kutjeva na ovoj turi zbog ružnog vremena ujutro, ali unatoč tome, svi sudionici su bili sretni i zadovoljni.
Turistička ruta započela je na Trgu graševine te je krenula do Mitrovca, a potom do planinarske kuće Mlake, prije nego što se vratila natrag u Kutjevo. Ukupna duljina ture iznosila je 10 km. Sudionike je na početku dočekalo srdačno društvo koje je pripremilo doručak, rakiju, sokove, kolače i ostale delicije. Nakon cjelodnevnog hodanja, uživali su u ručku.
Posebno veseli bili su zbog prisutnosti djece koja su hrabro prešla cijelu turu bez teškoća. Organizatori su bili sretni što su vidjeli djecu kako uživaju u planinarenju i nadaju se da će sljedeće godine biti još više djece na Kutjevačkom kulturnom ljetu 2024. HPD Vidim izlet završio je uspješno, pružajući svima nezaboravno iskustvo, te organizatori s nestrpljenjem iščekuju ponovni susret iduće godine uz naravno veći broj posjetitelja budući da je ovo prvi takav izlet.
Izvor: kutjevacki.hr

Vezano
Vezano