Search
Close this search box.

KULTURNO LJETO U KUTJEVU Pripremljeno čak 50 priredbi, edukacija, radionica, koncerata…

Bekteške ljetne večeri, Vetovačko ljeto, Naši korijeni, Poljadija u srcu, Piknik pod zvijezdama na Vili Vinkomir, Dan mjesta Grabarje, Dughovni vikend u Kutjevu, Na te mislim….tek su neki od naziva manifestacija koje će se do kraja rujna održati u Kutjevu i okolnim naseljima. Tu, naravno, treba dodati i niz događanja vezanih uz obilježavanje Dana grada. Ukupno je riječ o 50 priredbi, edukacija, radionica, koncerata…koji svi zajedno čine Kulturno ljeto u Kutjevu. Više o svemu na konferenciji za novinare govorili su gradonačelnik Josip Budimir i Matea Bilić, viši stručni suradnik za informiranje, protokol i marketing Grada Kutjeva.


Kulturno ljeto u Kutjevu održava se po drugi put i bit će tradicija u idućim godinama.

– Uvjeren sam da će svi oni koji požele doći u Kutjevo u ljetnom periodu zaista imati kvalitetnog sadržaja i, kako kažemo, ‘za svakog po nešto’. Sretan sam i zadovoljan što smo pokrenuli ovu manifestaciju jer, kad vidim ovaj plakat, pregršt je događanja kroz lipanj, srpanj, kolovoz i rujan i uvjeren sam, da oni ljudi koji se žele dobro provesti i nešto vidjeti imaju gdje otići – rekao je, uz ostalo, gradonačelnik Budimir.


.- Ovo kulturno ljeto, u odnosu na prošlogodišnje, pokušali smo učiniti još sadržajnijim i kvalitetnijim. Imamo ovdje i sporta, i kulture, i zabave, programa za djecu.. a ove godine smo čak organizirali i duhovni vikend u Kutjevu – najavila je M.Bilić


Podsjećajući na kraju kako je Kulturno ljeto u Kutjevu sastavljeno kako bi se zadovoljile potrebe svih stanovnika, od najmlađih do starijih, gradonačelnik Budimir je pozvao Kutjevčane, ali i ostale stanovnike Požeštine da ovog ljeta dođu u Kutjevo i uživaju.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano