Search
Close this search box.

KUTJEVO Održan Aurea fest tehničke kulture


Jučer je u sportskoj dvorani OŠ Zdenka Turkovića u Kutjevu održan “Aurea fest tehničke kulture”, događaj koji je okupio učenike zaljubljenike u tehničku kulturu iz naše županije.
Sve prisutne natjecatelje pozdravio je ravnatelj škole, gospodin Milorad Bandalo, te je istaknuo kako mu je drago vidjeti toliko broj natjecatelja. Nakon toga je krenulo natjecanje 30 parova koje je trajalo od 10 sati sve do 13:30 nakon čega je uslijedilo ocjenjivanje.
Žiriju je izbor bio doista težak budući da su svi parovi napravili zaista divne i kvalitetne radove. Ipak, najbolji par su bile Lota Živković i Tena Stasny iz Osnovne škole Julija Kempfa iz Požege čiji je mentor Franjo Kvesić. Drugo mjesto pripalo je Ivanu Lastu (OŠ Julija Kempfa) i Antunu Rajiču (OŠ Dobriše Cesarića) čiji je mentor također Franjo Kvesić. Treće mjesto pripalo je učenicama Osnovne škole Zdenka Turkovića u Kutjevu, Ivani Marko i Melani Ćorković, čija je mentorica Sandra Grgić.
Natjecanje je zatvorio zamjenik županice Požeško-slavonske, Ferdinand Troha, koji je izjavio da mu je drago vidjeti veliki broj sudionika te im je čestitao na zaista kvalitetnim radovima za koje je izbor povjerenstva bio iznimno težak.
Izvor: kutjevacki.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega