Search
Close this search box.

KUTJEVO Održana Osnivačka skupština udruge ”Društvo naša djeca”


Na inicijativu djelatnika Gradske uprave i gradonačelnika Josipa Budimira ju Gradskoj vijećnici Grada Kutjeva održana je osnivačka skupština udruge Društvo naša djeca Kutjevo. Za predsjednicu udruge izabrana je Anamarija Ketović, a za tajnicu Tajana Andrišek Kamenčak. Nakon obveznih točaka, osnivačice udruge razgovarale su o tome što bi sve bilo korisno napraviti u segmentu društvenog i obiteljskog života. Bilo je puno kvalitetnih prijedloga te smo sigurni da će novoosnovana udruga polučiti odlične rezultate.
Inače, Savez društava Naša djeca najstarija je i najveća organizacija za djecu u Republici Hrvatskoj koja brine o djeci od 1950. Udrugama je samim time cilj ostvariti bolji položaj djece u društvu i zaštititi dječja prava u skladu s Konvencijom UN-a o pravima djeteta. Osim aktivnosti za djecu i mlade, ova udruga brine za kompletnu društvenu strukturu budući da svi na neki način imamo utjecaj na naše najmlađe. Tako se, osim aktivnosti za djecu, organiziraju edukacije i savjetovanja za odrasle sa svrhom kvalitetnijeg obiteljskog i društvenog života.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane (ne samo majke), neovisno o tome imaju li djecu, da nam se pridruže u osmišljavanju cjelogodišnjeg programa i aktivnosti udruge Društvo naša djeca Kutjevo. Grad Kutjevo pružit će novoosnovanoj udruzi punu podršku.
Za sudjelovanje i potrebne informacije možete se javiti na
e-mail: dndkutjevo@gmail.com, mob: 095 885 3939 (Anamarija Ketović).

Izvor: kutjevacki.hr

Vezano
Vezano