Search
Close this search box.

KUTJEVO Oproštaj od župnika Ivana Štivičića

Danas smo se za kraj službe u našoj župi sastali s našim, sad već bivšim župnikom Ivanom Štivičićem. Već prilikom prvog susreta bilo nam je potpuno jasno da će se naša mlada Gradska uprava, ali i svi naši župljani, jako brzo naviknuti na karizmu ovog čovjeka. Opušten, veseljak, jednostavan, pristupačan, uvijek dostupan za sve, prilagodljiv i razuman, čovjek iz naroda – to su karakteristike kojim bismo ga opisali.
Doći u veliku župu u kojoj ima puno posla sigurno nije bilo lako, ali puno toga uspio je postići u suradnji sa svim župljanima. Duhovno je preporodio grad na način pristupačan ljudima, povezao zajednicu, okupio puno mladih u vrlo kratkom vremenu što ne može svakome poći za rukom.
Zajedničkim snagama podigli smo Advent u Kutjevu na višu razinu, a župnik je podržao sve prijedloge pa tako i nedavni o pokretanju duhovnog vikenda koji nas očekuje sutra i preksutra. Drago nam je što smo ga pokrenuli, zahvaljujemo župniku Štivičiću na potpori, idejama i angažmanu te nadamo se da će duhovni vikend svake godine privući sve više posjetitelja.
Dragi Ivane, Gradska uprava i Gradonačelnik Josip Budimir zahvaljuju na svemu što ste učinili za našu župu i grad u ovom kratkom vremenu. Neka vas i vaš rad prati Božji blagoslov, budite ispunjeni mirom, zadovoljstvom i nemojte nas zaboraviti pozvati „na rakijicu“, rado ćemo se odazvati.
Izvor: kutjevački.hr

Vezano
Vezano