Search
Close this search box.

KUTJEVO Stiže „Gostioničarka” – karte su već u prodaji!

Nakon brojnih rasprodanih kazališta, kulturnih centara i dvorana – Gostioničarka stiže i u Kutjevo! Ni manje ni više, nego povodom Dana žena. Prilika za počastiti sebe, svoje bolje polovice, majke, bake, prijateljice kvalitetnim i zabavnim kulturnim sadržajem.
Glavna glumica Ružica Maurus za ulogu u Gostioničarki nominirana je za nagradu Zlatni Studio, kao i Marin Klišmanić za ulogu kapetana Luje Bona. Predstava je u požeškom kazalištu rasprodana preko 10 puta od premijere 20. listopada 2023. Također, prema godišnjem izboru Jutarnjeg lista, našla se na listi top 7 najboljih kazališnih predstava u 2023. godini.
Što još dodati osim toga da smo sigurni da ovu domaću predstavu vrijedi pogledati! Podržimo naše kazalište i naše glumce u Kutjevu 10. ožujka svojim dolaskom.
Od danas možete kupiti i osigurati svoje mjesto na popularnoj predstavi Gostioničarka (Gradsko Kazalište Požega). Ulaznice su dostupne na nekoliko lokacija u Kutjevu: Narodna knjižnica i čitaonica Kutjevo, ERA – Europska razvojna agencija doo, Pizza Bar Jeronim, Kavana i vinski bar Ceco te u Gradskoj upravi.

Izvor: kutjevacki.hr

Vezano
Vezano