Najčitanije

 • Fotogalerije

  KUTJEVO U Narodnoj knjižnici i čitaonici počeo Mjesec hrvatske knjige 2022.

  U subotu 15.listopada službeno je započeo još jedan Mjesec hrvatske knjige – nacionalna manifestacija posvećena knjizi i čitanju. Manifestaciju  organiziraju Knjižnice grada Zagreba, a priključuju se i ostale ustanove na lokalnoj razini sa svojim programima. Cilj manifestacije je istaknuti iznimnu važnost knjige, ali i knjižnica kao mjesta javnog i slobodnog pristupa koja se sve više približavaju građanima. Mjesec hrvatske knjige obilježava se od 15. listopada do 15. studenog.
  Naša Narodna knjižnica i čitaonica Kutjevo priključila se obilježavanju ove manifestacije s bogatim akcijskim ponudama, radionicama i igraonicama za djecu te književnim susretom za odrasle.


  U sklopu Mjeseca hrvatske knjige 25. listopada održat će se promocija knjige “Raskrižje” autorice Marijane Perinić.
  “Spisateljica, komičarka, imitatorica, voditeljica i jedna od najsvestranijih Hrvatica Marijana Perinić još jednom je iskazala svoj spisateljski talent. Predstavila je dinamičan roman u kojem obrađuje ozbiljne teme današnjeg vremena kroz svoj prepoznatljiv stil koji odiše britkošću, optimizmom i smislom za humor.” Promocija knjige održat će se u prostoru knjižnice u 18 sati.

  Izvor: kutjevacki.hr

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači