Search
Close this search box.

KUTJEVO U punom su jeku radovi na izgradnji Kulturnog centra

Projekt izgradnje Kulturnog centra Kutjevo započeo je u travnju ove godine, radovi dobro napreduju pa se već može vidjeti kako će objekt izgledati. Gradi se u blizini Dječjeg vrtića „Grozdić”.
– Vrijednost projekta je 5 milijuna kuna. Većim dijelom financijska sredstva za izgradnju objekta osigurana su u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU putem Programa podrške gospodarskoj revitalizaciji Slavonije, Baranje i Srijema – kazao je gradonačelnik Josip Budimir.

 


Kulturni centar je zamišljen kao centar kulturnog poduzetničkog i društvenog života zajednice s prostorima za udruge, prostorom za promociju i plasman lokalnih proizvoda, te za rad poduzetničkih potpornih institucija. Cilj projekta je poticanje razvoja gospodarskih i kulturnih aktivnosti, te razvoj nove infrastrukture za postizanje održivog gospodarskog razvoja, povećanje atraktivnosti prostora i poboljšanje kvalitete života.
Radove na Kulturnom centru Kutjevo izvodi zajednica ponuditelja Viševice gradnja d.o.o., MB instalacije i BGS elektzrika d.o.o. Završetak projekta planiran je za travanj 2024. godine.

Izvor: Grad Kutjevo/ V.Milković

Vezano
Vezano