Search
Close this search box.

LJETOVANJE Prva skupina učenika stigla u Bašku

Požeški učenici otvorili su sezonu ljetovanja u Baški. Učenici su krenuli jučer s Trga Svetog Trojstva u 6 sati te su sretno stigli na predviđenu lokaciju. Prijevoz autobusom organizirao je Grad Požega te je besplatan za sve učenike.
Osim samog ljetovanja, za učenike će biti organiziran i rekreativni sportski program te kreativne i edukativne radionice, a omogućen im je i bogati animacijski sadržaj (oprema za sportski program, dnevni boravak opremljen smart LCD televizorom, kutak za čitanje, društvene igre, lego kocke, digitalni kutak, wi-fi, likovni pribor, karaoke sustav).
Učenici će biti smješteni u šesterokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupanicom, odvojeno djevojčice i dječaci, a organizirana im je i kvalitetna i nutricionistički bogata prehrana, 3 glavna obroka dnevno i 2 užine: doručak – mliječni obrok/kuhani obrok (izbor 2 jela), užina – voće, ručak – kuhani obrok (juha, glavno jelo, salata, voda, sok), užina – desert, večera – kuhani obrok dok će zadnji dan boravka učenicima biti pripremljeni lunch paketi za povratak (sendvič, sok, voće, keksi).


Voditelji svih programa su odgojitelji, učitelji, kineziolozi – pedagoški stručnjaci. Na maksimalan broj od 44 učenika koji mogu biti u isto vrijeme, osigurana su tri stručna suradnika pratitelja, što je važno jer je na taj način kontrola sigurnosti djece na primjerenoj razini.
Cijena sedmodnevnog ljetovanja s punim pansionom iznosi 210,00 EUR te podrazumijeva uslugu smještaja, prehrane, boravka kao i sve popratne sadržaje. Grad Požega nastojao je odrediti cijenu koja će biti prihvatljiva građanima, a budući da taj iznos samo djelomično pokriva troškove ljetovanja, Grad Požega će izdvojiti sredstva iz proračuna kako bi pokrili ostatak troškova. Osim toga, Grad će sufinancirati i ljetovanje za učenike u skladu sa socijalnim programom.
Odmaralište u Baški nakon dugo godina, opet je mjesto na kojem će požeški đaci stvarati uspomene za cijeli život. Želimo učenicima ugodan boravak i dobru zabavu!

Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano