Search
Close this search box.

MANIFESTACIJE U Pakracu od 31. svibnja do 4. lipnja jubilarni deseti Multipak

U Pakracu će od 31. svibnja do 4. lipnja jubilarni deseti put biti održana multimedijska manifestacija Multipak. Već cijelo desetljeće Multipak u Pakracu na inovativan način ostvaruje sinergiju zvuka, slike i riječi s naglaskom na njihovoj izvrsnosti i zajednički je projekt Muzeja grada Pakraca, Gradske knjižnice Pakrac i Robertoshop-a pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.

Središnje događanje cijele manifestacije i ove je godine velika Hi-Fi izložba koja će se ponovno istaknuti brojem i kvalitetom izlagača. Sve posjetitelje Multipaka očekuje više od 40 slušaonica s više od 40 izlagača, a prethodit će joj tjedan ispunjen kvalitetnim kulturnim sadržajima – predavanjima, radionicama, projekcijama nagrađivanih dokumentarnih filmova, koncertima, predstavljanjima knjiga i književnika, o čemu ćemo detaljnije izvijestiti sljedeći tjedan. Izložba će biti postavljena u prostorima Muzeja grada Pakraca, Osnovne glazbene škole Pakrac, Gradskoj vijećnici, Turističkoj zajednici Grada Pakraca i u prostoru Robertoshopa. Uz sve navedeno, jubilarni Multipak u subotu 4. lipnja, s početkom  u 21 sat, donosi i posebnu glazbenu poslasticu-koncert legendarnog benda Psihomodo pop. Koncert će biti održan na otvorenom, u ambijentu zaštićene kulturno-povijesne cjeline dvorišta Janković!

Treba naglasiti kako je ovo manifestacija koja prerasta naše lokalne okvire, a privlači velik broj posjetitelja iz drugih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja pa je Multipak dokaz kako kvalitetna i urbana događanja nisu rezervirana samo za velike sredine, te kako u malim sredinama poput Pakraca mogu izrasti ovako zanimljivi sadržaji. Više o cijeloj manifestaciji možete saznati na Internet stranici www.multipak.hr, Facebooku @multipakexpo i Instagramu @multipak10.

Pripremio: I. T.

Foto: Plakat

 

Vezano
Vezano