Najčitanije

 • Fotogalerije

  MANNA – PEKARSKA INDUSTRIJA Nakon Pleternice, i u Požegi otvorila Centar smrznute i povoljne hrane!

  Manna – pekarska industrija iz Donjeg Miholjca nakon Pleternice, i u Požegi je otvorila Centar smrznute i povoljne hrane. Prodavaonica se nalazi u Ulici Matice hrvatske 14.
  Poduzeće MANNA osnovano je 14. kolovoza 2014. godine, a desetak godina prije tog koraka, vlasnik i osnivač Josip Knežević stvarao je iskustvo svakodnevnim radom i edukacijama u pekarskoj branši.
  – Svoje poslovanje započeli smo sredinom 2015. godine kad smo na tržište plasirali svojih vlastitih pet  proizvoda za RETAIL lanac te dvadesetak vrsta proizvoda HoReCa programa. MANNA je nastala kao vizija uspješnog poslovanja koje će se temeljiti na vrhunskoj kvaliteti i ponudi svojih proizvoda, na marketingu kao dodanoj vrijednosti poslovanja te velikoj dozi socijalnog poduzetništva. Cilj je stvoriti vrhunski proizvod s konkurentnom i pristupačnom cijenom kako za svoje partnere tako i za krajnje korisnike – kažu u MANNI.


  Prodavaonica u Požegi nudi smrznutu ribu, voće i povrće, sladoled, mesni asortiman, pekarske proizvode i torte i sve to po vrlo povoljnim cijenama.
  Centar smrznute hrane sada za kupce ima i jednu novost: bonus kartice! Zatražiti ih možete u prodavaonicama a one će vam donijeti popust od 10 posto. Za kupnju iznad 60 kuna besplatno ćete dobiti litru sladoleda, a ukoliko kupac ima bonus karticu, ostvarit će dodatnih 10 posto popusta na računu.
  Posjetite Centar smrznute hrane u Požegi, Ulica Matice hrvatske 14, i iskoristite mogućnost kupnje raznovrsne smrznute hrane po povoljnim cijenama, a koje će biti još povoljnije ako imate – bonus karticu!

  Tekst: V.Milković
  Foto: Manna – pekarska industrija

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači