Search
Close this search box.

MATICA UMIROVLJENIKA VETOVO Godišnje druženje uz pjesmu i ples

Članovi matice umirovljenika Vetova sinoć su se okupili na tradicionalnom godišnjem druženju. Pridružili su im se i umirovljenici iz drugih gradova i općina.
Vetovačka udruga broji 56 članova od kojih je 11 u pjevačkoj skupini. – Sudjelujemo redovito na pjevačkim i sportskim susretima umirovljenika. Problem nam je organiziranje izleta jer nas je malo i teško je skupiti dovoljno ljudi za jedan autobus. Zato se obično pridružimo nekim drugim umirovljenicima, najčešće s Jakšićem i Kutjevpom pa onda idemo s njima – kazala je predsjednica udruge Irena Begović. Pozdravljajući prisutne na početku susreta, istakla je kako joj uskoro istječe mandat te da se traži novi predsjednik Matice umirovljenika budući ona više ne želi obavljati tu dužnost. Predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Nediljko Nenadić zahvalio se vetovačkoj predsjednici na svemu što je učinila za umirovljenike tijekom svog mandata.
Pjevačka skupina Matice umirovljenika Vetova je za svoje goste otpjevala nekoliko pjesama a potom je nastavljeno družebnje.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi