MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI SPEKTAKL Na Lipik 3×3 Challenger dolaze ekipe s 3 kontinenta

Ekipe iz Amerike (SAD), Japana, Filipina, Njemačke, Švicarske, Belgije, Srbije, Mongolije, Litve, Latvije i HRVATSKE garancija su vrhunskog sportskog događaja FIBA Lipik 3×3 Challengera koji će se održati  22. i 23. srpnja ove godine na vanjskom košarkaškom igralištu Dječjeg doma. No, lista svih ekipa još nije gotova s obzirom da se još čekaju rezultati kvalifikacijskih turnira u Francuskoj, Litvi i Bosni i Hercegovini s kojih će pobjednici također izboriti plasman na Lipik Challenger.


Uz podršku Hrvatske turističke zajednice „Croatia full of life“ i Hrvatske elektroprivrede, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta i Grada Lipika 3×3 spektakl se vraća tamo gdje mu je i mjesto – na vanjsko igralište uz pune tribine.
Nakon prošlogodišnjeg COVID izdanja Lipik Challengera kada je cijeli događaj održan u zatvorenoj sportskoj dvorani uz neviđene mjere osiguranja od zaraze Covidom, pri čemu je upravo Lipik 2021. bio prvi Challenger u svijetu nakon 2019. godine, ovogodišnje izdanje ovog našeg lokalnog, a nacionalnog i svjetskog spektakla opet će zablistati u punom svjetlu.
Uz vrhunske utakmice (po)najboljih svjetskih ekipa očekuje vas i pokazna škola 3×3 košarke za najmlađe, nastupi lipičkih mažoretkinja, vrući nastupi „Cedavitasica“, nagradne igre za publiku, revijalne utakmice i bogata ugostiteljska ponuda.


Nakon što su nas svi uvjeravali da se više nikada neće vratiti „staro normalno“ ipak život i sport nađu svoj način i put. Spektakl je zajamčen, a svoje mjesto na tribinama potražite na vrijeme. Vrijeme odigravanja utakmica i cjelokupnog programa je u petak od 13.00 do 21:00, te u subotu od 17:00 do 21:00h.
Partneri i sponzori Lipik 3×3 Challengera 2022.: Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica, Grad Lipik, Hrvatska elektroprivreda, Jadranski naftovod, Požeško-slavonska županija, Toplice Lipik, Isoclima Lipik Glas, Radenska Adriatic Studena, Presoflex gradnja, Grad Pakrac, Erste banka, TZ Požeško-slavonske županije, TZ Grada Lipika, Lipički Compas, Dječji dom Lipik…

Izvor: Lipički Compas

Vezano
Vezano