Search
Close this search box.

MIHALJEVCI Rekonstrukcija Vinogradske ulice

Grad Požega je 03. srpnja 2023. godine potpisao Okvirni sporazum za nabavu radova – Rekonstrukcija Vinogradske ulice u Mihaljevcima NMV-6/23. Trenutačno su završeni radovi na prvoj fazi  rekonstrukcije koja se odnosi na naseljeni dio ulice u dužini od 375,00 metara za potrebe prometovanja u oba smjera.
Odvodnja sa prometnice je izvedena poprečnim i uzdužnim padovima u nove slivnike i novu sekundarnu kanalizaciju te u novi zatvoreni sustav oborinske odvodnje koji se spaja u postojeće otvorene oborinske kanale na početku i kraju zahvata.
Osiguranje  konstrukcije prometnice sa svim svojim elementima na određenim dionicama, uz sam rub čestice  je izvedeno  armirano betonskim potpornim zidovima u 2 dionice. Kolnička je konstrukcija izvedena kompletno nova sa nosivim slojevima od tucanika te završnim slojem prometnice od asfalta s ojačanjem rubova s uzdignutim rubnjacima.
Ukupna vrijednost  sporazuma je 407.104,67 eura  + PDV, a kao izvođač radova izabrana je tvrtka Promet građenje d.o.o . Sukladno Okvirnom sporazumu predviđeno je izvođenje radova u dvije faze, ugovorena vrijednost radova u ovoj 1. fazi koja je završena, je 231.346,76 eura + PDV.

Izvor: pozega.hr

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu