Search
Close this search box.

MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA Poziv na zdravstveni pregled kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka

Na temelju selekcijsko – razredbenog postupka, a nakon provjere osobne dostojnosti za obavljanje policijske službe, poziva se na zdravstveni pregled dio kandidata/kandidatkinja koji su zadovoljili na testiranjima za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2023./2024. godini.
 
Zdravstveni pregledi provodit će se od 01.08. 2023. do 16.08.2023. godine.
 
Kandidati moraju doći u Dom zdravlja MUP-a, Zagreb, Šarengradska 3, Medicina rada (II. kat – soba 203) u 7.00 sati – natašte, te sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i potvrdu izabranog liječnika.
 
Obavijest o datumu liječničkog pregleda za pozvane kandidate dostupna je na Portalu MUP-a.
 
Ukoliko kandidat nosi leće, ne smije ih nositi tri dana prije liječničkog pregleda te na pregled treba doći bez njih.
 
Prije dolaska na utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, kandidati moraju od svog izabranog liječnika opće prakse pribaviti potvrdu da nisu bolovali i da ne boluju od  psihičkih i  kroničnih tjelesnih bolesti.
Ukoliko su bolovali od naprijed navedenih bolesti, moraju donijeti kompletnu medicinsku dokumentaciju iz koje će biti razvidan tijek i način liječenja bolesti.
 
Potvrdu izabranog liječnika, koju će popuniti izabrani liječnik kandidata i koju će kandidat donijeti na zdravstveni pregled u Dom zdravlja MUP-a, možete preuzeti ovdje.
 
Kandidat / kandidatkinja koji se ne odazove pozivu na zdravstveni pregled bit će isključen iz natječajnog postupka.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano