Najčitanije

 • Fotogalerije

  MIRJANA ĐEREK VLASNICA STUDIA CHANDAN U KUTJEVU Prije četiri godine uzela je potporu države i samozaposlila se – ovih dana preselila se u novi prostor i nudi nove usluge građanima!

  Kutjevački Studio Chandan odnedavno je u novom, većem prostoru u Ulici Republike Hrvatske 56. Time je vlasnica, Mirjana Đerek, po struci bacc.physioterapist, u relativno kratkom vremenu ‘okrenula novi list’ u životu.
  – Radila sam prije druge stvari, najprije sam stažirala u bolnici, pa sam radila i kod brata u pizzeriji…nije mi bilo lako odlučiti se, ali sam 2018.godine ipak uzela potporu države i samozapslila se. Otvorila sam obrt u Grabarju, potom sam se preselila u Kutjevo a evo, sad mi je trebao veći, primjereniji prostor pa sam se opet preselila.
  Studio Chandan je salon za njegu i održavanje tijela u kojemu Mirjana pruža usluge masaže, limene drenaže, individualne i grupne vježbe, trigger point, wellness tretman, čišćenje lica….a od idućeg mjeseca krenut će s novim programom.
  – Radit ću medicinsku gimnastiku za starije ljude i s tim planiram krenuti od 1.rujna. Svi koji su zainteresirani mogu mi se javiti na mobitel 098/9868-299 ili putem e-maila: studio.chandan08@gmail.com – dodala je Mirjana.

  Tekst: V.Milković
  Foto: M.Cenbauer

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači