Najčitanije

 • Fotogalerije

  „MLADI ZA MARTINU” Humanitarni koncert Crvene jabuke u Požegi!

  Inicijativom i organizacijom skupine mladih u Požeško-slavonskoj županiji u suradnji s Udrugom mladi za mlade Pleternice, Savjetom mladih Požeško-slavonske županije, Klubom za mlade „Vallis Humanum“, Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požega, Gradom Pleternica te Turističkom zajednicom Požega, 12. studenog 2022. godine u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc Požega se održat će se humanitarni koncert „Mladi za Martinu“ benda Crvena jabuka.
  Sav prihod od koncerta odlazi u humanitarne svrhe liječenja Požežanke Martine Šimić.
  Često nismo svjesni koliko smo zapravo sretni. U današnje vrijeme, naši se životi temelje na materijalnom, a ono istinski vrijedno ostaje po strani. Zaboravljamo koliko smo zapravo bogati, a naše je najveće bogatstvo zdravlje!
  Martina ima samo 24 godine, ali je, u njezinoj vedrini i mladosti, već neko vrijeme sprječavaju nepodnošljivi bolovi. Naime, nakon brojnih odlazaka različitim liječnicima, ustanovljena joj je dijagnoza trigeminalne neuralgije, a bolovi koje takva dijagnoza uzrokuje smatraju se jednim od najvećih i najtežih bolova koje čovjek može doživjeti.
  Kraj njenih patnji i povećanje kvalitete života nalazi se u liječenju u Americi gdje se izvodi kompleksna i teška operacija vođena jednim od najboljih neurokirurga koji je nakon uvida u nalaze dao Martini novu nadu i izlaz iz dosad neizlazne situacije.
  Nakon mjeseci odlazaka kod raznih liječnika, pogrešnih dijagnoza, neuspješne operacije i trpljenja nepodnošljivih bolova ova mlada djevojka odlučila se na apel javnosti za pomoć u prikupljanu novca za daljnje liječenje. Liječenje iziskuje velika novčana sredstva i usprkos otvaranja raznih računa za humanitarnu pomoć dostatna sredstva još nisu prikupljena.
  „Zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu“ – kako bi Martina dobila priliku za novi život pozivamo vas sve da kupite ulaznice i uz zabavan koncert ujedno i pomognete ovoj djevojci koja je unatoč svim preprekama puna želje za normalnim životom i stvaranjem nekih novih ljepših uspomena.
  Cijena ulaznice je 50 kn u pretprodaji, a 70 kn na dan koncerta u dvorani. Prodaja ulaznica kreće u subotu 29.10.2022. godine. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na sljedećim mjestima:
  POŽEGA: Pizza & Lounge bar Bolte, Caffe bar Kavana Boba, Vertigo, L’inslito Požega, ZTO Drago Požega;
  PLETERNICA: Caffe bar Park, Caffe bar Majestic, Caffe bar Agram;
  NA DAN KONCERTA: na ulazu u dvoranu (70 kuna).

  Izvor: Udruga Humanum

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači